Informacje o planowanych do wykonania zadaniach

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na dowozie dzieci na zajęcia nauki jazdy konnej, spływu kajakowego, imprezy podsumowującej.  Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie materiałów na warsztaty plastyczne. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na nauce jazdy konnej. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na przygotowaniu usługi gastronomicznej-32 kompletów obiadów (ziemniaki, surówka, kotlet schabowy, de volaille, napój). Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na przygotowaniu usługi poczęstunku dla 100 osób ( mięso z grilla, frytki, surówka, zimny napój). Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na wynajmie 1 kompletu kajaków ( na komplet składa się 16 dwuosobowych kajaków).  Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zatrudnieniu ratownika niezbędnego do pilnowania bezpieczeństwa podczas spływu kajakowego. Osoby chętne i posiadające umiejętności niezbędne do wykonania zadania i zainteresowane otrzymaniem zapytania ofertowego powinny skontaktować się osobiście, telefonicznie lub e-mailowo z Fundacją do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie 100 sztuk upominków- gadżetów ( kubka, długopisu). Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zatrudnieniu 2 opiekunów dla 30 osobowej grupy. Osoby chętne i posiadające umiejętności niezbędne do wykonania zadania i zainteresowane otrzymaniem zapytania ofertowego powinny skontaktować się osobiście, telefonicznie lub

e-mailowo z Fundacją do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na wynajmie pomieszczeń na imprezę podsumowującą projekt (sala bankietowa, toalety, zaplecze kuchenne). Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zatrudnieniu osoby prowadzącej warsztaty plastyczne. Osoby chętne i posiadające umiejętności niezbędne do wykonania zadania i zainteresowane otrzymaniem zapytania ofertowego powinny skontaktować się osobiście, telefonicznie lub e-mailowo z Fundacją do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie napojów dla uczestników warsztatów plastycznych . Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie ciasta  dla uczestników warsztatów plastycznych ( 186 sztuk) . Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na wynajmie pomieszczenia na zajęcia plastyczne na trzy dni. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie aparatu fotograficznego. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd  FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na wykonaniu 15 sztuk fotoalbumów. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zatrudnieniu fotografa. Osoby chętne i posiadające umiejętności niezbędne do wykonania zadania i zainteresowane otrzymaniem zapytania ofertowego powinny skontaktować się osobiście, telefonicznie lub e-mailowo z Fundacją do dnia 18-07-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na obsłudze księgowej projektu.  Podmioty i osoby  zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 18-07-2014 r.