Informacje o planowanych do wykonania zadaniach

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na wynajmie sprzętu AGD i sprzętu kuchennego na warsztaty kulinarne.  Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 03-10-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zatrudnieniu 3 osób prowadzących warsztaty kulinarne. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 03-10-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie 33 sztuk fartuchów . Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 03-10-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie 33 sztuk czapek kucharskich . Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 03-10-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie materiałów do dekoracji stołów. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 03-10-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie owoców i warzyw do zajęć z dekoracji. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 03-10-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie produktów na warsztaty kulinarne. Podmioty chętne i zainteresowane otrzymaniem zapytania ofertowego powinny skontaktować się osobiście, telefonicznie lub e-mailowo z Fundacją do dnia 03-10-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie 132 sztuk napojów. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 03-10-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie 90 kompletów upominków-gadżetów w postaci drewnianej łyżki, widelca, łopatki. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 03-10-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na wykonaniu 15 sztuk fotoalbumów. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 03-10-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na publikacji w prasie. Osoby i podmioty chętne i posiadające umiejętności niezbędne do wykonania zadania i zainteresowane otrzymaniem zapytania ofertowego powinny skontaktować się osobiście, telefonicznie lub e-mailowo z Fundacją do dnia 03-10-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na wykonaniu 20 sztuk plakatów informacyjnych i 100 ulotek. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 03-10-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na obsłudze księgowej projektu. Podmioty i osoby zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 03-10-2014 r.