INFORMACJA O PLANOWANYCH DO WYKONANIA ZADANIACH

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na dowozie osób (uczestników projektu) na zajęcia fotograficzne.  Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 26-11-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie materiałów na warsztaty fotograficzne. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 26-11-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie obiadu w postaci ziemniaków, surówki, kotleta schabowego, napoju). Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 26-11-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na wynajmie sprzętu fotograficznego. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 26-11-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na ramki ze zdjęciem- 100 sztuk. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 26-11-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zatrudnieniu 2 osób prowadzących warsztaty fotograficzne. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 26-11-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na wynajmie pomieszczenia na organizację warsztatów, imprezy podsumowującej projekt. Osoby chętne i posiadające umiejętności niezbędne do wykonania zadania i zainteresowane otrzymaniem zapytania ofertowego powinny skontaktować się osobiście, telefonicznie lub e-mailowo z Fundacją do dnia 26-11-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie 90 napojów. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 26-11-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie 180 kawałków ciast. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 26-11-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na zakupie aparatu fotograficznego. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 26-11-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na wypożyczeniu sprzętu komputerowego. Osoby chętne i posiadające umiejętności niezbędne do wykonania zadania i zainteresowane otrzymaniem zapytania ofertowego powinny skontaktować się osobiście, telefonicznie lub e-mailowo z Fundacją do dnia 26-11-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na wykonaniu 20 sztuk plakatów informacyjnych i 100 ulotek. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 26-11-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na wywołaniu 200 sztuk zdjęć. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 26-11-2014 r.

Zarząd FUNDACJI DLA WSI z siedzibą w Kobylinie, informuje o planowanym do wykonania zadaniu polegającym na wynajmie zakupie 4 sztuk antyram. Podmioty zainteresowane realizacją zadania powinny przekazać swoją ofertę osobiście w biurze Fundacji lub e-mailem na adres Fundacji najpóźniej do dnia 26-11-2014 r.